Wydrukuj

Rozstrzygnięcie konkursu na stanowisko Dyrektora Biura Polskiego Związku Kajakowego

W dniu 08 listopada 2021 r. w Warszawie, w siedzibie biura PZKaj komisja konkursowa pod przewodnictwem Prezesa Grzegorza Kotowicza oraz w obecności przedstawiciela Ministerstwa Sportu i Turystyki pana Tomasza Wiśniewskiego, powołana na podstawie uchwały elektronicznej Zarządu Związku nr 03/10/2021/E z dnia 25 października 2021 r., wyłoniła kandydaturę na stanowisko Dyrektora Biura Polskiego Związku Kajakowego.

Na konkurs wpłynęła jedna oferta: pana Kajetana Broniewskiego.

Po zapoznaniu się z dokumentami, komisja stwierdziła, że złożona oferta w pełni spełnia wymogi określone w ogłoszeniu konkursowym, a bogate doświadczenie kandydata na stanowisku kierowniczym, doświadczenie w pracy w związkach sportowych oraz wnikliwie sporządzony projekt organizacji pracy biura na okres 3 lat, sprawiły, że komisja jednogłośnie zarekomendowała kandydaturę pana Kajetana Broniewskiego na stanowisko Dyrektora Biura Polskiego Związku Kajakowego. Uchwałą elektroniczną nr 05/11/2021/E z dnia 10 listopada 2021 r. Zarząd ją zatwierdził.